Ποιοι είμαστε

Οι εκδόσεις ΠΟΙΕΙΝ δραστηριοποιούνται στην

Ελλάδα & την Κύπρο, βασιζόμενες σε στελέχη με μεγάλη εμπειρία στις εκδόσεις, υποσχόμενες στους συγγραφείς μας υψηλά ποσοστά και εξαιρετικής ποιότητας εκδόσεις.

Ο πρωταρχικός μας σκοπός ήταν και είναι η έκδοση ποιοτικών βιβλίων, δίνοντας βάση στις ξεχωριστές ανάγκες που έχει ο κάθε συγγραφέας μας και το αναγνωστικό κοινό.


Το ατελιέ μας αποτελείται από έμπειρους γραφίστες, οι επιμελητές μας αναλαμβάνουν τη διόρθωση του έργου σας χωρίς να παρεμβαίνουν σε αυτό και οι τυπογραφικές μονάδες είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν το όνειρο κάθε δημιουργού.


Η επιλογή και τα κριτήρια για την έκδοση ενός βιβλίου είναι αυστηρά καθώς σεβόμαστε το αναγνωστικό κοινό και τις απαιτήσεις του.


Μέχρι σήμερα η έκδοση και το ταξίδι ενός βιβλίου είχε αβέβαιο προορισμό, με τις εκδόσεις μας, ένα είναι σίγουρο το ταξίδι θα το καθορίσεις εσύ και τον προορισμό εμείς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε, καλέστε καθημερινά 

18:00 με 20:00

καλέστε στο 698-7917851


ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

© 2019 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΙΕΙΝ
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε